Otevřené programy

GDPR – revoluce v ochraně osobních údajů

V květnu příštího roku nahradí Nařízení EU (tzv. GDPR / Nařízení EU 2016/679) český zákon o ochraně osobních údajů (101/2000 Sb.). Implementace Nařízení EU přinese revoluční změny pro všechny firmy, a změní od základu dosavadní firemní procesy personalistiky, nakládání se zákaznickými daty, atd. Změny jsou tak rozsáhlé a významné, že je bezodkladně nutné začít s firemní přípravou. 

Seminář je vhodný pro personalisty a HR manažery, podnikové právníky, vedení společností, členy statutárníchorgánů, prokuristy a top manažery

Seminář povede

Mgr. Eva Bernadet, renomovaná advokátka a uznávaná odbornice v pracovněprávní oblasti.
Její semináře jsou velmi oblíbené, nejsou obecnou přednáškou, ale srozumitelným právním poradenstvím pro Vás. Od účastníků má trvale vynikající zpětnou vazbu
Eva Bernadet se ve své praxi dlouhodobě zaměřuje na pracovní právo a zaměstnanost. Více na Bernadet.cz.

Obsah

  • Evropská úprava ochrany osobních údajů – jak ovlivní české právní prostředí
  • GDPR – nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů versus zákon o ochraně osobních údajů
  • Co nového přinese GDPR v oblasti definice a pojmu osobních údajů
  • Jak ovlivní GDPR zpracování osobních údajů
  • Jak GDPR upravuje postavení aktérů osobních údajů (správce, zpracovatele, příjemce)
  • Jak GDPR ovlivní pravidla pro zpracování osobních údajů
  • Co nového přinese GDPR u ochrany práv subjektu údajů
  • Předávání osobních údajů do zahraničí
  • Nová právní úprava Úřadu pro ochranu osobních údajů
  • Doporučení vhodného postupu při revizi pracovněprávní dokumentace

Termíny programu

Program bude probíhat v následujících termínech

1. 11.7.2017 9.00 - 13.00
2. 19.9.2017 9.00 - 13.00 REZERVOVAT TERMÍN

Místo konání

Praha, místo konání bude upřesněno v pozvánce pro účastníky

Cena

Účastnický poplatek za jednoho účastníka činí 2 900 Kč bez DPH.

Hodnocení účastníků uskutečněných seminářů

-       Super, díky
-       Velmi přínosné a zajímavé školení
-       Velmi oceňuji odbornost lektorky, děkuji za příjemně strávený čas :-)
-       Výborné, děkuji
-       Děkuji :-)
-       Super přednášející, naprostá spokojenost
-       Opět úžasný výkon - děkuji
-       Velice příjemný seminář, vedený smysluplně a byl využit do poslední minuty :-)
-       Velmi přínosné, doufejme, že tyto změny neprojdou :-)
-       Délka semináře - navrhuji prodloužit, témata jsou obsáhlá, výběr lokace školení - velmi chválím

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA na trénink společnosti POSITIVE










Účastníci:
Jméno E-mail Pozice
V případě technických potíží se zadáním objednávky se obraťte na lucie.tokarykova@positive.cz,
děkujeme Vám.